OM MIG

_

VEM
ÄR
JAG?

Jag är golfproffs och spelar sedan 2019 på Symetra Tour i USA, som är undertouren till LPGA Tour. Mitt mål är att i framtiden vara en etablerad spelare på LPGA Tour och kunna mätas med de bästa spelarna i världen.


Jag blev proffs 2018 och startade min proffskarriär på den svenska proffstouren, Swedish Golf Tour, och den europeiska touren, Ladies European Tour Access Series. Under slutet av det året spelade jag kvalen till USA-touren och tog mitt kort till Symetra Tour och det är där jag är nu.


2019 säsongen bestod av både med och motgångar. Jag var i USA i över 32 veckor, spelade 22 tävlingar och besökte 18 olika stater. Att resa och bo i en resväska var tufft men också väldigt roligt och lärorikt. Säsongens bästa resultat blev en tredje plats på IOA Golf Classics i Florida i mitten av september.


_

MIN
BAKGRUND

Jag är uppväxt i Täby, strax utanför Stockholm, och började spela golf redan som ung då min familj också spelar. Under min uppväxt utövade jag även andra idrotter, bland annat gymnastik och utförsåkning, så det var först i gymnasiet som golfen blev mitt första val. Jag flyttade till Uppsala för att gå på Riksidrottsgymnasiet för golf och efter tre år där flyttade jag till USA och North Carolina för att studera och spela golf på East Carolina Univeristy.

Tiden på college i USA lärde mig att ta eget ansvar och hur viktigt struktur och planering är. Jag lärde mig också mycket om mig själv som person och om mina egna mål och värderingar. Det var efter mitt andra år på ECU som jag bestämde mig för att jag ville satsa allt på min golfkarriär och ta steget ut i proffslivet efter examen. Allt jobb och slit jag har lagt ner sedan dess har inte alltid varit en dans på rosor men jag kan inte tänka mig något bättre jobb än det här.


KOM MED I MITT TEAM

_

Vill du också vara en del av mitt team och stötta mig på min resa mot världseliten?

_

OUR
TEAM

image

Mike King Man

Co founder, Manager

image

Nili King Man

Co founder, Manager

image

Mark Someone

Web Developer

image

Eli Blackwood

Senior Designer

image

Jack McCalister

Web Developer

image

Elisabeth Green

Senior Designer

MINA SPONSORER

_